X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

O deputată pleacă din conducerea PPDA: "Vocea mea nu a fost auzită"

17 sep. 2019,, 14:30   Politică
3473 1

Deputata Arina Spătaru și-a dat demisia din funcția de membru al Biroului Politic Permanent al PPDA. Anunțul a fost făcut de parlamentară, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Arina Spătaru afirmă că decizia de a renunța la funcția de membru al Biroului Permanent al PPDA vine după ce între membrii PPDA și PAS, din organizațiile teritoriale, au apărut neînțelegeri privind modul de desemnare și selectare a candidaților unici, pe listele blocului electoral ACUM, pentru funcțiile de primari la alegerile locale din 20 octombrie.

„Am decis să-mi dau demisia din calitatea de membru al Biroului Politic Permanent al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, să plec din organul de conducere, în care vocea mea în perioada de iulie-septembrie anului curent nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare.

Echipele au intrat într-o perioadă de negocieri dureroase, bazate pe ură, atac la persoană, injurii, chiar și bătăi. Cu 2 zile înainte de 19 septembrie, ziua limită în care candidații pot depune listele în consiliile electorale, constat cu regret că ideea nobilă de a crea un bloc comun, de a concentra voturile electoratului Platformei DA și PAS a fost pîngărită datorită lipsei de conlucrare sănătoasă la nivel central între cele 2 partide și incompetența membrilor biroului politic al PPPDA de a executa sarcina de a pregăti partidul pentru participare la alegeri locale din 20 octombrie 2019 în cadrul Blocului ACUM”, scrie Arina Spataru pe pagina sa de facebook.

La alegerile din februarie curent, Arina Spătaru a ajuns deputat în Parlamentul de la Chișinău. A obținut cele mai multe voturi în circumscripția uninominală nr. 10, acolo unde a participat din partea blocului electoral „ACUM”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?