X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O delegație a Platformei DA s-a întîlnit cu premierul României

19 mai. 2021,, 14:15   Politică
2195 1

O delegație formată din mai mulți membri ai Platformei Demnitate și Adevăr (DA) a avut o întrevedere cu premierul României Florin Cîțu. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Din delegație au făcut parte Andrei Năstase, deputații Alexandr Slusari, Igor Munteanu, Maria Ciobanu, Inga Grigoriu și Dinu Plîngău. Aceștia s-au întîlnit cu șeful executivului României.

Liderul Platformei DA a menționat că, întrucît România urmează să beneficieze din partea UE de un suport în valoare de peste 29 de miliarde de euro în cadrul Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a discutat cu Florin Cîțu despre posibilitatea identificării unui mecanism ca și cetățenii moldoveni să poată beneficia de resursele europene și românești destinate modernizării.

Reprezentanții Platformei DA au ajuns în România pe 17 mai. Aceștia s-au întîlnit cu ministrul Culturii din România Bogdan Gheorghiu și cu ministrul Energiei, Virgil Popescu. Andrei Năstase a precizat că vizita are loc la invitația Partidului Național Liberal din România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?