Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Numărul deputaților infectați cu coronavirus a ajuns la trei

29 sep. 2020,, 11:53   Politică
3113 0

Un deputat din fracțiunea Partidului Socialiștilor și alți doi parlamentari din grupul Pro-Moldova au fost diagnosticați cu Covid-19.

Informația a fost confirmată, pentru unimedia.info, de către șefa adjunctă a Direcției generale comunicare și relații publice a Parlamentului, Elena Căpățînă.

„Avem infectați, la moment, un deputat PSRM și doi deputați ai Grupului parlamentar Pro-Moldova, care au anunțat Secretariatul Parlamentului”, a menționat Elena Căpățînă.

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a confirmat, că el a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

„Pandemia de coronavirus nu m-a ocolit nici pe mine. De cîteva zile, sînt autoizolat și primesc tratamentul recomandat de medici. În linii generale, sînt bine, zilnic în discuții cu colegii de partid. Sper că în scurt timp, cu ajutorul Lui Dumnezeu, voi reveni la activitatea în regim obișnuit, gata pentru munca spre o nouă victorie în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de sănătate. În același timp, mă rog lui Dumnezeu să ne ajute pe toți să scăpăm cît mai curînd de această pandemie. Sănătate tuturor”, a menționat acesta, pe pagina sa de Facebook.


Acum cîteva zile, deputații Pro Moldova Ruxanda Glavan și Oleg Sîrbu au anunțat că au fost testați pozitiv la Covid-19.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?