Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Novac, despre Sergiu Sîrbu: „Un COVID politic” (VIDEO)

7 iul. 2020,, 08:25   Politică
3719 2

Deputații Sergiu Sîrbu și Grigore Novac, de la Pro Moldova și Partidul Socialiștilor (PSRM), s-au întrecut azi în ofense, într-un studio TV.

Novac l-a numit pe Sîrbu „COVID politic”, iar Sîrbu, la rîndul său, „candida auris”, se întîmpla la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV, scrie tv8.md.

Sergiu Sîrbu: „Nu roșiți ca masca mea…”;

Grigore Novac: „Da’ eu mă dau la o parte de acest COVID politic”;

Sergiu Sîrbu: „Să știți că COVID-ul nu est e o înjurătură. Dacă eu sînt COVID, atunci dvs. și toată echipa sînteți „candida auris”, dacă COVID-ul se tratează, atunci voi sînteți „candida auris” e acea ciupercă care nu se tratează, care e rezistentă la toate antibioticele și omoară totul în jur. Noi trebuie să vă nimnicim și să scăpăm de voi”;


Grigore Novac: „Dvs. puteți să spuneți tot ce vreți despre mine, dar important este că eu nu sînt „șestiorka lui Plahotniuc”.

Deputații s-au luat la ceată, în timp ce discutau despre asumarea de răspundere de către Guvenrul Chicu al pachetului de legi care vizează majorarea salariilor la medici și alte măsuri sociale, legate de pandemie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?