X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Novac, despre ședința convocată de ACUM: Un spectacol de prost gust

21 mai. 2019,, 17:10   Politică
3182 1

Așa-numita ședință specială, convocată astăzi de blocul ACUM, nu se încadrează în cadrul legal, a declarat deputatul PSRM Grigore Novac, citat de Noi.md.

El a amintit că Parlamentul se poate întruni în ședință la cererea preşedintelui Republicii Moldova, a preşedintelui Parlamentului sau a 1/3 din numărul deputaţilor, condiții care nu au fost întrunite.

”Foarte scurt despre spectacolul de prost gust organizat de Andrei Năstase și Maia Sandu cu așa numita convocare a ședinței Parlamentului. Ceea ce au regizat cei de la Blocul ACUM astăzi, nu este alceva decît o minciună care nu se încadrează în cadrul legal prevăzut de Regulamentul Parlamentului Republicii Moldova”, a reacționat Novac.

Deputatul a mai subliniat că cererea de convocare a sesiunii extraordinare sau speciale a Parlamentului se face în scris în adresa Biroului permanent, acest organ nu a fost însă constituit.

Cererilor de convocare a unei sesiuni extraordinare sau speciale nu li se dau curs dacă acestea nu întrunesc condiţiile enumerat mai sus, a adăugat Grigore Novac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?