X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Novac către Tauber: "Probabil într-o celulă undeva nu veți sta pe așa scaun moale"

18 iun. 2020,, 11:15   Politică
3171 3

Scandal la ședința de astăzi a Parlamentului, după ce deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a venit cu o serie de acuzații la adresa PSRM.

În replică, deputatul socialist Grigore Novac a amintit despre faptul că anumire Marina Tauber și liderul acesteia de partid figurează în raporul Kroll, ca principali actori în furtul miliardului, prin urmare nu este în postura de a aduce învinuiri.

„Așa vorbițit despre liderul vostru Șor, iar el nu este decît un hoț ordinar, nu un lider. Așa vorbiți și faceți o gălăgie de parcă vreți să spuneți ceva important. Sînteți în această sală, doar pentru că procurorul general încă nu a reușit să ajungă la dumneavoastră. Probabil printr-o celulă undeva nu veți sta pe așa scaun moale, dar mai tare, unde vă veți dreprinde mulți ani înainte”, a spus deputatul PSRM Grigore Novac.

Deputatul a precizat că ancheta în dosarul miliardului avansează, iar pînă la urmă se va afla adevărul.

„În furtul miliardului unde implicat hoțul Șor și Plahotniuc pînă la urmă se va afla adevărul. V-aș chema să fiți mai calmă pentru că săriți ca o coțofană și îi insultați pe toți în jur, asta nu vă face față”, i-a spus Novac deputatei Tauber.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?