X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noul răspuns al Marianei Tauber, întrebată despre locul aflării lui Ilan Șor

9 aug. 2019,, 11:50   Politică
4822 4

Vicepreședinta Partidului „Șor”, Marina Tauber, susține că decizia controvesatului om de afaceri Ilan Șor, să nu apară în spații publice a fost luată de „întreaga echipă” a partidului și nu poate să răspundă la întrebări despre locul aflării lui sau dacă acesta a plecat peste hotare.

Declarațiile au fost făcute de Marina Tauber în cadrul emisiunii „Important cu Liviu Moraru” de la postul TVC21.

Aceasta a declarat că nu poate să dea răspunsuri „pentru alte persoane”, de aceea nu este corect ca să răspundă la întrebări despre locul aflării liderului Partidului „Șor” și că aceste întrebări ar trebui adresate direct lui Ilan Șor.

Potrivit vicepreședintei Partidului „Șor”, liderul partidului nu îi „raportează în fiecare zi unde este și ce face”, dar și că nu trebuie să explice „de ce este nevoit Ilan Șor să nu apară în spațiul public”.

„Există riscul pentru viața și securitatea dlui Ilan Șor”, a mai argumentat Marina Tauber refuzul de a comenta întrebările despre locul aflării lui Ilan Șor, precizînd că decizia ca șeful de partid să nu apară în spațiul public a fost luată de întreaga sa echipă.


Marina Tauber a dat asigurări că în scurt timp controversatul om de afaceri Ilan Șor va organiza o conferință de presă la care toți jurnaliștii vor putea să-i adreseze acestuia întrebări, fără a preciza unde va avea loc conferința.

Promisiunea că va răspunde la orice întrebări, Ilan Șor a lansat-o încă la prima ședință a Parlamentului, doar că acest lucru nu s-a întîmplat pînă la acest moment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?