Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Noul preşedinte al Comisiei permanente pentru politică agrară

22 noi. 2019,, 16:00   Politică
3821 0

Deputatul Radu Mudreac a fost desemnat preşedinte al Comisiei permanente pentru politică agrară, resurse naturale şi ecologie a Adunării Interparlamentare a ţărilor membre ale Comunităţii Statelor Independente (AI CSI).

Deputatul a moderat discuţiile legate de proiectele model de legislaţie pentru dezvoltarea şi protejarea teritoriilor montane, securitate ecologică în transportarea produselor petroliere, asigurarea în agricultură, lichidarea daunelor ecologice, sisteme informaţionale de stat în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi asigurarea securităţii ecologice, transmite Noi.md cu referire la Tvr.md.

De asemenea, la şedinţă a fost prezentată concepţia proiectului model despre statutul juridic al teritoriilor infectate cu substanţe radioactive.

Membrii comisiei au discutat subiecte actuale pentru creaţia legislativă în ţările membre CSI în domeniul politicilor agrare, resurselor naturale, ecologiei, propuneri pentru următorul plan de activităţi. Deputaţii au audiat raportul despre dezvoltarea normelor legislative în Kîrgăzstan din perspectiva implementării recomandărilor AI CSI la iniţiativa comisiei.

Radu Mudreac, preşedintele Comisiei agricultură şi industrie alimentară, participă, în cadrul delegaţiei oficiale a Parlamentului Republicii Moldova, la şedinţa aniversară a Adunării Interparlamentare a ţărilor membre ale CSI, care se desfăşoară la Sankt Petersburg în Palatul Tauride.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?