Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noi remanieri în Guvernul condus de Pavel Filip. Cine va părăsi Executivul?

14 sep. 2018,, 20:28   Politică
4354 5

Guvernul condus de Pavel Filip va trece prin noi remanieri, care sînt menite să sporească eficiența în domenii mai deficitare. Anunțul a fost făcut de liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, după ședința de astăzi a Consiliului Național Politic al formațiunii.

„Am finalizat o nouă evaluare a activității Guvernului, o evaluare pe care am făcut-o împreună cu cetățenii, în multiplele întîlniri avute în teritoriu. Guvernul actual a făcut foarte multe lucruri bune de cînd activează. În majoritatea domeniilor noi am mișcat lucrurile puternic din loc, fapt pentru care sîntem recunoscători colegilor din Guvern. Dar mai sînt domenii în care, deși s-au produs multe reforme bune, așteptările noastre și ale oamenilor sînt mai mari. Și dacă ne-am angajat să dezvoltam aceste domenii mai departe, atunci trebuie să aducem oameni care pot să facă acest lucru”, a declarat Plahotniuc.

Sursa citată a mai adăugat că deja a discutat cu premierul Pavel Filip la această temă, iar ultimul a propus să fie operate schimbări în componența Guvernului.

„Astfel, în următoarele zile vom face o analiză mai detaliată și marți, în ședința săptămînală, vom discuta remanierile necesare în cadrul Guvernului, astfel încît tot ceea ce ne propunem să facem pentru oameni și pentru Moldova să poată fi îndeplinit în mod real și repede”, a conchis Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?