Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Noi numiri și demisii la Guvern

3 sep. 2021,, 16:19   Politică
3770 4

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale are un nou director. Este vorba despre Dragoș Guțu, revenit recent din diasporă, care a fost propus pentru acest post de către executiv.

Dragoș Guțu este absolvent al Universității de Medicină din Chișinău, totodată este expert în domeniul afacerilor și managementului, iar timp 17 ani a activat în una din cele mai mari companii farmaceutice din lume, deținînd diferite poziții în cadrul întreprinderii, l-a prezentat cabinetului secretarul general al Guvernului.

Premierul Natalia Gavrilița a salutat revenirea în țară a candidatului, precizînd că este nevoie de o schimbare calitativă în domeniul farmaceutic din Moldova.

"Mai avem o revenire din diasporă. Vă mulțumesc că ați revenit și că veți pune umărul la îmbunătățirea situației, este faorte important să avem un management corect în acest domeniu, o politică care să facă să avem medicamente de calitate disponibile în Moldova, e nevoie și de o revizuire a politicii de prețuri. Cred că este cazul să faceți un audit, să vedeți care este situația", a comentat Gavrilița.

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului a mai fost aprobată demisia lui Mihail Soțchi din funcția de director general adjunct al Agenției Proprietății Publice.


De asemenea, Ana Mardare a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii pe domeniul de dezvoltare regională. Ana Mardare este doctor în științe politice și a activat în calitate de expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?