Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Noi numiri la Guvern

2 oct. 2019,, 13:41   Politică
2677 0

Membrii Guvernului au aprobat astăzi numirea lui Alexandru Dubălari în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Acesta a studiat în România și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul siguranței alimentelor și sănătății animalelor. Este implicat și în programe de cercetare la Academia de Științe a Moldovei.

„Avem nevoie de persoane integre, responsabile și cunoscătoare a domeniului din practică”, a comentat ministra Georgeta Mincu.

Tot în funcția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister a fost numit și Sergiu Gherciu, care va fi responsabil de dezvoltarea rurală și sustenabilitatea în domeniul agriculturii. Acesta a lucrat anterior la Ministerul Afacerilor Interne și la Cancelaria de Stat.

Tot astăzi, a fost numit un conducător la Agenția Relații Interetnice. Șef al intituției va fi Nicolae Rădiță, directorul executiv al Centrului Naţional al Romilor. Anterior, acesta a lucrat la Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?