X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noi detalii ies la iveală: Șoferul lui Nichiforciuc ar fi fost atacat cu un cuțit

23 dec. 2020,, 10:13   Politică
3677 0

Șoferul lui Eugeniu Nichiforciuc ar fi fost atacat aseară cu un cuțit după ce a încercat să oprească individul care l-a stropit cu o substanță verde pe parlamentar, imediat după ce a ieșit de la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Mai multe imagini de la fața locului au fost publicate de către postul TV, N4, transmite unimedia.info.

Un bărbat care purta o mască de protecție contra Covid-19 l-a atacat pe deputat și a vărsat peste acesta o substanță verde dintr-o butelie pe care o ținea într-o pungă.

Șoferul lui Nichiforciuc a pornit spre individ pentru a-l opri, însă și acesta a fost stropit cu substanța verde. Individul a aruncat punga și a luat-o la fugă, șoferul fiind pe urmele lui. Angajatul l-a ajuns pe suspect însă individul a scos un cuțit din buzunar și i-a tăiat geaca.

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat de un individ, după ce a ieșit de la emisiunea Puterea a Patra de la N4. Despre aceasta a anunțat prezentatorul emisiunii, Gheorghe Gonța, pe pagina sa de Facebook.


Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a venit cu o reacție după ce a fost atacat în această seară în fața sediului postului de televiziune N4, imediat după ce a ieșit de la emisiunea „Puterea a Patra”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?