X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Nicu Popescu ar putea reveni în fruntea MAEIE. Vezi CV-ul candidatului

4 aug. 2021,, 10:32   Politică
2518 2

Nicu Popescu ar putea fi numit în funcția de viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene. Natalia Gavriliță, candidatul pentru postrul de prim-ministru a anunțat ieri întreaga gartinură guvernamentală în care se regăsește și Popescu.

Nicu Popescu este cercetător și expert în politică externă, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene în cadrul Guvernului Maiei Sandu.

Nicu Popescu este profesor universitar asociat la Institutul de Științe Politice (Sciences Po) din Paris și director al programului Europa lărgită din cadrul Consiliului European pentru Relații Externe (ECFR), biroul de la Paris. Anterior a activat în cadrul unor centre de cercetare de la Bruxelles (CEPS), Londra (ECFR), și Paris (EUISS).

Nicu Popescu are peste 60 de publicații științifice și cărți în domeniul politicii externe și de securitate. Este licențiat al Universității de Stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO) și Doctor în Științe Politice și magistru în Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea Central Europeană, Budapesta.

Vedeți mai jos CV-ul complet al candidatului:


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?