Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Nicolae Pascaru, înaintat în calitate de candidat al PSRM pe o circumscripție electorală din Ialoveni

15 oct. 2018,, 11:20   Politică
7030 1

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a anunțat ieri, 14 octombrie, încă trei candidați pe care îi va susține în campania electorală pentru parlamentare, pe circumscripții uninominale.

Astfel, preşedintele Mişcării Naţionale „Voievod”, Nicolae Pascaru, a fost propus pentru circumscripţia nr. 37 (comuna Răzeni, Ialoveni).

În urma unui miting organizat ieri la Ialoveni, deputatul PSRM Vlad Batrîncea, l-a prezentat localnicilor pe Nicolae Pascaru, îndemnîndu-i să-l susţină la alegerile din februarie.

„Pentru circumscripţia 37, vă ropunem candidatura unui om, care este un luptător și un patriot adevărat al Republicii Moldova, Nicolae Pascaru”, a spus Bătrîncea în faţa localnicilor.

Liderul Mişcării Naţionale „Voievod” spune că acceptă cu mîndrie această nouă provocare, promiţînd că va lupta în continuare pentru ca moldovenii să aibă o viaţă mai bună.


„În primul rînd, vă mulțumesc. Pentru mine este o mîndrie să fiu înaintat de oamenii simpli, de unde mă trag și eu, din oameni de la țară. Eu jur că vom lupta pentru Moldova, pentru voi, așa cum am făcut-o de fiecare dată. Pînă acum, am luptat pe covoarele de luptă, de acum în colo vom lupta oriunde va fi posibil pentru a ne face viața mai bună și să alungăm hoții din țară, să facem o viață frumoasă, să ne mîndrim, să trăim. Moldova este a noastră, este o țară care merită să fie fericită”, a declarat Pascaru.

Nicolae Pascaru s-a adresat și vorbitorilor de limbă rusă din țara noastră, cărora le-a promis ca va face tot ce-i stă în puteri pentru ca aceștia să nu se mai simtă discriminați în societatea noastră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?