COVID-19 în MOLDOVA

Nicolae Pascaru, de vorbă cu oamenii: „Vom depune efort pentru a ajuta cetățenii”

Nicolae Pascaru, de vorbă cu oamenii: „Vom depune efort pentru a ajuta cetățenii”

Chiar dacă Parlamentul se află în vacanță, deputații PSRM continuă vizitele în teritoriu, discutînd cu oamenii despre adevăratele probleme cu care se confruntă la moment.

Astăzi, deputatul socialist Nicolae Pascaru a mers în cîteva localități unde s-a întîlnit cu agricultorii, fermierii, agenții economici, dar și cu simplii cetățeni cu care a purtat discuții.

Nisporeni, Boldurești, Valea Trestieni și Milești, sînt localitățile în care am astăzi planificate întîlniri. Problemele sînt diverse, începînd cu construcția drumurilor și finisînd cu apeduct și canalizare.


Din păcate, conducerile anterioare din raion nu atrăgeau atenția cuvenită problemelor reale ale cetățenilor, de aceea, împreună cu colegul meu Pavel Artamonov, președintele OTP PSRM Nisporeni, vom depune maxim efort pentru a ajuta cetățenii noștri din regiuni.

Consider că deputații trebuie să se afle mai des printre cetățeni, în sate, în raioanele Moldovei, pentru un mai bun rezultat al activității lor”, a declarat Pascaru.

Deputații revin în fotoliile din plenul Parlamentului începînd cu 1 septembrie. Biroul permanent al Parlamentului urmează să decidă cînd va avea loc prima ședință plenară. Sesiunea de primăvară-vară a actualei legislaturi s-a încheiat la 20 iulie curent.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load