X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Nicolae Pascaru a mărturisit că s-a încercat mituirea sa

27 iul. 2020,, 15:05   Politică
5495 9

Deputat în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, fondatorul mișcării de tineret "Voievod", Nicolae Pascaru, a recunoscut că s-a încercat mituirea sa pentru a ieși din fracțiunea PSRM, dar el a mers imediat la procuror, ca și ceilalți aproximativ zece deputați ai Partidului Socialiștilor, pe care au încercat să-i mituiască, folosind schema de recrutare a serviciilor secrete.

Despre aceasta a relatat Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii "Эксклюзивное интервью" de la postul de televiziune REN TV Moldova, transmite Noi.md.

El a menționat că liderul grupului Pro Moldova, Andrian Candu, finul lui Plahotniuc și arhitectul celor mai mari escrocherii, simte tensiunea carea crește în jurul său și, urmînd tradițiile lui Plahotniuc, încearcă să corupă deputați pentru a-și atinge obiectivele prin crearea haosului și distragerea atenției de la cei după care plînge închisoare.

"De mine s-au apropiat oameni cu sume diferite. M-am dus imediat la procuror", a declarat Nicolae Pascaru. El nu a divulgat numele acestor oameni, subliniind că autoritățile adună informațiile necesare.

Întrebat despre sumele propuse, deputatul PSRM a spus că ei propun mulți bani și a recunoscut că îi este rușine să vorbească la acest subiect cu democrația noastră, deoarece acești oameni care merg la astfel de lucruri ar trebui să fie condamnați.


"Se apropie prin persoane cunoscute. De obicei, propune același lucru ca și lui Gațcan, spun că ești un tip foarte bun, dar ești subestimat. Există un tipar. Toate acestea sunt transmise prin oameni foarte apropiați, pe care nu-i poți denunța, presa. Este folosită o abordare specială, diverse trucuri psihologice din arsenalul serviciilor speciale de recrutare a agenților. Se știe că în spatele multor deputați din opoziție stau foști angajați ai serviciilor speciale. Ei urmăresc oamenii", a menționat Nicolae Pascaru.

El nu a dat detalii cu privire la sumele propuse pentru ieșirea din PSRM, menționînd doar că le-a spus că nu a venit în politică din cauza banilor, iar în al doilea rînd el nu are nevoie de atîția bani.

"Mi-e frică de ei. Un pas în politică este ca un pas al genistului pe un cîmp minat. Avem puțini politicieni de lungă durată, cum ar fi Diacov, care au înțelepciune politică. Nu înțeleg cum poți lucra pentru oameni, să faci promisiuni și apoi să te vinzi pentru bani. Nu e corect! PSRM înțelege acest lucru și rîndurile noastre sînt puternice. Eu am încredere în colegii mei", a spus Nicolae Pascaru.

El a apreciat pozitiv acțiunea lui Ștefan Gațcan, care, după ce a vorbit cu colegii, a conștientizat situația pe care o pregătesc oligarhii, și-a dat seama la timp că aceștia au vrut să-l înșele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?