Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Newsmaker: Cebotari ar putea fi arestat în următoarele zile. Ce spune deputatul

16 sep. 2019,, 07:50   Politică
4212 1

Deputatul democrat Vladimir Cebotari ar putea rămâne fără imunitate parlamentară, apoi ar putea fi arestat.

Totul s-ar putea întâmpla în următoarele zile, potrivit surselor Newsmaker.md.

Sursa citată mai scrie că, Vladimir Cebotari declară că știe despre faptul că s-ar pregăti arestarea sa în scurt timp. Acesta zice că nu are de gând să fugă din țară și îl acuză pe ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, că ar sta în spatele acestei inițiative.

„Eu știu mai multe decât el crede. Ordinul vine direct de la Năstase și de la cei care-l roagă să o facă”, a spus Cebotari pentru Newsmaker.

Andrei Năstase nu a răspuns la apelurile reporterului Newsmaker pentru a veni cu o reacție la acuzațiile lui Vladimir Cebotari. L-am sunat și noi, pentru ai solicita un comentariu, dar nici la sunetul nostru ministrul nu a răspuns.


Acum aproximativ o săptămână însă, Andrei Năstase declarat că a trimis o sesizare către procurorul general interimar prin care-i solicită inițierea unei anchete penale în privința lui Vladimir Cebotari, menționând că are dovezi precum că deputatul ar fi implicat în furtul miliardului.

Cebotari a negat acuzațiile că ar avea vreo legătură cu frauda bancară și a cerut să fie invitat la audieri.

Între timp, presa scrie că Vladimir Cebotari ar putea fi candidatul Partidului Democrat la funcția de primar al municipiului Chișinău, cursă în care ar putea candida contra lui Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?