COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6738

Neregulile semnalate de CEC: Două secții de vot, deschise cu întîrziere

11 iul. 12:36   Politică
1963 5

Două secții de votare s-au deschis cu întîrziere astăzi. În prezent, funcționează, însă, în regim normal. Anuțul a fost făcut de președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, într-o conferință de presă.

„Una este de Florești, care a fost deschisă cu întîrziere, din cauza unpor probleme de conexiune la internet, care au fost remediate însă în scurt timp. A doua se referă la o informație video de la Haga și invocă deficiențe în asigurarea infrastructurii rețelei de votare”, a explicat Dorin Cimil.

Potrivit șefului CEC, la autoritatea electorală a fost depusă o contestație care vizează acțiuni de agitație electorală.

„CEC a transmis-o spre examinare către IGP”, a menționat Cimil.

Prețedintele CEC a mai părecizat că în linii mari, procesul electoral decurge în regim normal, fără incidente majore, iar la această oră sînt operaționale toate secțiile de votare. Pînă acum, aproape 700 de mii de moldoveni au votat deja.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽