X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Nemerenco anunță că și-a schimbat numărul de telefon

6 sep. 2021,, 09:00   Politică
3132 12

Ministra Sănătății anunță că a renunțat la numărul său de telefon care îl avea de 20 de ani. Asta după ce recent, mai multe canale de telegram anonime apropiate socialiștilor au publicat numărul acesta cu îndemnul ca oamenii să-i trimită mesaje jignitoare. „Mi-a făcut un “bine” o colonie de saprofite”, a comentat Nemerenco. Ministra spune că demul își dorea schimbarea, dar nu se putea hotărî, transmite Noi.md cu fererire la replicamedia.md.

„Numărul meu de telefon mobil îl aveam de prin 2001. Îl cunoștea o țară-ntreagă. Îl aveau prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Acest număr a salvat multe vieți. Și voi știți la ce mă refer, deoarece acestea erau viețile celor dragi vouă. Așa și conviețuiam - eu și numărul meu vechi și veșnic. Niciodată nimeni nu mi-a scris vreun mesaj scîrbos, niciodată. În schimb mi-au scris mii și mii de oameni despre problemele lor. Am răspuns fiecăruia. Am ajutat cum am putut”, a scris pe pagina sa de facebook.

După atacul de pe telegram, ministra spune că a decis să-l schimbe, iar de acum încolo se va ocupa exclusiv de problemele sistemului medical.

„Am schimbat și telefonul, pe care nu am mai instalat aplicații gen Facebook sau Messenger.

Ca rezultat am avut parte de doua zile liniștite. Și așa va fi în continuare. Deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate!


Multumesc întîmplărilor întîmplătoare care nu-s nici bune și nici rele, dar ne schimbă viața”, a încheiat ministra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?