Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Negocieri politice pe Facebook: Chirtoacă a publicat discuția cu secretarul PAS

28 dec. 2018,, 15:10   Politică
4371 2

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă a decis să facă ”lumină” în incidentul produs dintre PL și blocul electoral ”ACUM - PAS și PPDA”.

Președintele liberalilor a postat pe pagina sa de Facebook cîteva capturi din corespondența sa cu secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu drept argument că Maia Sandu și Andrei Năstase ”au vrut să-și bată joc și au distrus unitatea opoziției”.

“Cei care aruncați cu piatră, citiți corespondența dintre mine și Igor Grosu de la PAS/ACUM (numărul 4 în lista blocului pentru Parlament). Este absolut evident că nu a fost nicio întîrziere din partea PL. Din păcate, ACUM a vrut să-și bată joc și a făcut-o”, a scris Dorin Chirtoacă.

Din imaginile postate de liberal se observă că inițial, pe data de 16 decembrie, atunci cînd Partidul Liberal a anunțat oficial că se alătură Blocului Electoral, condus de Maia Sandu (PAS) și Andrei Năstase (PPDA), Dorin Chirtoacă i-a scris secretarului general al PAS, Igor Grosu pentru a stabili a doua zi o întîlnire la sediul PLDM.

În zilele următoare, a urmat un alt schimb de mesaje. În special după ce Dorin Chirtoacă a primit un e-mail în care a fost anunțat că au rămas doar șapte circumscripții pentru care se pot bate liberalii, fiind vorba de circumscripțiile 1 - Briceni, 11 - Fălești, 18 - Orhei, 44 - Taraclia, 45 - Comrat, 47 - Camenca, Rîbnița, Dubăsari, Grigoriopol, 49 - la est de Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?