X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Nedumeriri în Parlament: "Cine e în opoziție și cine e la guvernare?"

20 noi. 2020,, 13:09   Politică
9961 4

Întrebări retorice și răspunsuri contradictorii astăzi în Parlament. Deputații par să aibă păreri împărțite despre ce fracțiuni reprezintă opoziția și care sînt majoritatea parlamentară.

Astfel, în timp ce socialistul Vasile Bolea spune că toți deputații sînt la guvernare, președinta Parlamentului e de părere că nimeni dintre deputați nu e în opoziție, întrucît majoritatea s-a destrămat, transmite agora.md.

Discuțiile au început după ce deputatul Octavian Țîcu a întrebat plenul cine e în opoziție.

"Conform Regulamentului Parlamentului, atunci cînd un partid se declară în opoziție, trebuie să o facă în plenul Parlamentului. Deci, așteptăm declarațiile respective. Reieșind din votul care este dat în plenul Parlamentului ieri și astăzi, toți sîntem la guvernare", a explicat Vasile Bolea.

"Una este foarte cert: nu există nicio majoritate parlamentară, după ce s-a destrămat acea majoritate dintre PSRM și PD", a adăugat Zinaida Greceanîi.


De menționat că în zilele de 19 și 20 noiembrie parlamentarii au aprobat mai multe proiecte de legi, acestea fiind susținute în mare parte de toate fracțiunile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?