COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6916
Coronavirus stiri: 7687

Natalia Gavrilița, despre posibilitatea de a prelua funcția de premier

15 iul. 10:32   Politică
1737 3

Întrebată, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, dacă vrea să fie prim-ministrul țării în următorii 4 ani, Natalia Gavrilița a dat de înțeles că ar accepta o astfel de propunere, în cazul în care va veni din partea colegilor ei de la PAS.

„Eu sînt pregătită să lucrez pentru oameni, în oricare poziție pe care mi-ar încredința-o colegii.

Eu, în cariera mea înainte de politică, nu-mi doream să fiu politician, dar m-am implicat în politică pentru că am înțeles că trebuie să reformăm justiția, trebuie să facem mai multă dreptate, trebuie să facem instituțiile statului să lucreze mai bine și sînt pregătită să contribui acolo unde experiența și capacitățile mele vor fi solicitate”, a declarat Natalia Gavrilița, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

De menționat că Natalia Gavrilița a fost înaintată anterior de președintele Maia Sandu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, însă a obținut zero voturi în Parlament, după ce PAS anunțase că este nevoie de dizolvarea Parlamentului.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽