X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Natalia Gavrilița a vizitat un complex agroindustrial din Nisporeni

26 ian. 15:30   Politică
1494 0

Prim-ministra Natalia Gavrilița a vizitat un complex agroindustrial din satul Șișcani, raionul Nisporeni, specializat în prelucrarea și uscarea fructelor. Întreprinderea vinde produsele finite pe piața internă, dar și în țări ca România, Bulgaria, SUA, Canada etc.

Natalia Gavrilița a declarat că sprijinul antreprenorilor este una din prioritățile Guvernului. Executivul va continua să susțină mediul de afaceri, prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, inclusiv al fondului FACEM, ce presupune linii de creditare pe termen lung, la dobândă fixă, pentru ca agenții economici să-și poată planifica mai bine investițiile.

Prim-ministra a mai spus că există și un program de compensații de la stat destinat agenților economici. „Ca și anul trecut, vom crea un mecanism de compensare a cheltuielilor pentru energie și gaz, timp de trei luni, în perioada de iarnă. Lucrăm acum la elaborarea acestui instrument. Vom veni cu detalii în scurt timp”, a adăugat Natalia Gavrilița.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?