X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Năstase vs Sandu și prezidențialele: Nu poți face dragoste cu forța

28 feb. 2020,, 08:45   Politică
3594 1

Deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, consideră că participarea la alegeri a doi candidați din partea dreptei politice va fi o situație complicată, menționînd totuși că „dragostea cu forța” nu poate fi posibilă, făcînd referire la separarea Blocului ACUM în două fracțiuni parlamentare: Platforma DA și PAS și lipsa unui consens în privința unui candidat comun nepartinic la alegerile prezidențiale.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra, la N4.

„Desigur, matematic, psihologic, politic, nu este cea mai bună soluție să aibă fiecare partid de dreapta propriul candidat. Pe de altă parte ce să-i faci, nu poți face dragoste cu forța”, a declarat Alexandru Slusari cu referire la participarea a Maiei Sandu și Andrei Năstase la scrutinul prezidențial din toamnă, transmite noi.md cu referire la unimedia.info.

„Blocul ACUM juridic a dispărut cînd a apărut două fracțiuni politice. Dacă era Blocul ACUM în Parlament, acesta își continua activitatea. Au apărut două fracțiuni întîi în Prlament, apoi în CMC. Noi cumva am deprins societatea că există această unitate și am făcut tot posibilul și imposibilul pentru a păstra unitatea, pe cînd partenerii noștri erau mai reci”, a mai adăugat deputatul.

În același timp, Slusari a dat de înțeles că în cazul în care nu se ajunge la un consens politic, Platforma DA va merge pe cont propriu în alegerile prezidențiale.


„Noi mai venim cu ideea unității, nu deoarece avem vreo slăbiciune, ci pentru că asta este filozofia Platformei DA. Noi putem să mergem pe cont propriu și să luăm un rezultat frumos în orice scrutin”, a punctat Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?