X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Năstase: Votez pentru schimbarea în bine

24 feb. 2019,, 10:55   Politică
2040 0

Co-președintele blocului electoral ACUM DA PAS, Andrei Năstase, și-a dat votul pentru schimbarea în bine a lucrurilor în Republica Moldova și pentru ca cetățenii moldoveni să revină acasă.

Dacă va ajunge la guvernare, liderul ACUM spune că va pleda pentru combaterea corupției. „Astăzi vreau să votez pentru schimbarea în bine îm Republica Moldova”, a spus Andrei Năstase.

Dacă ajunge în Parlament, Andrei Năstase spune că primele lucruri pentru care va pleda vor fi eradicarea corupției și confiscarea averilor bandiților. „Mîine, cînd ne trezim dimineață, prima bătaie în ușă să fie din partea democrației”.

Potrivit lui, astăzi urmează a fi aduși organizat zeci de mii de oameni din regiunea transnistreană pentru a vota. Andrei Năstase a îndemnat oamenii să iasă la vot, dar să nu ia buletinele pentru referendum, doar pe cele de la alegeri. „Ieșiți la vot, mergeți la vot, votați cu dragoste de voi, de Moldova”, a spus Năstase.

Întrebat dacă ar putea să se repete scenariul de la alegerile locale din municipiul Chișinău, co-președintele ACUM DA PAS spune că dacă va fi cazul va ieși în stradă.


Soția lui Andrei Năstase spune că își dorește un viitor în Republica Moldova pentru copiii ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?