X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Năstase: Următoarele alegeri ar putea să nu fie recunoscute

31 oct. 2018,, 10:20   Politică
4859 2

Tot mai multe semnale apar că sînt înregistrate foarte multe încălcări ale legislației, ale procesului democratic astfel încît s-ar putea ca aceste alegeri să nu fie recunoscute chiar înainte ca ele să se producă. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, de la TV8.

Potrivit lui, acest lucru va însemna o lovitură serioasă actualei guvernări, izolarea Republicii Moldova.

În ceea ce privește ideea boicotării alegerilor, președintele PPDA spune că aceasta nu este potrivită în contextul actual. „Boiot înseamnă abandon sau poate ar trebui să ne răsuflecăm mînicile și să lucrăm mai mult?!”, spune Andrei Năstase.

De asemenea, politicianul spune că nu acceptă niciun fel de independenți să reprezinte blocul electoral PAS-PPDA pentru că nu are încredere că aceștia vor fi onești. „„Eu nu am nicio garanție, la fel cum nu am avut nicio garanție de la comuniștii care au plecat la PDM, nu am nicio garanție față de oameni care astăzi se găsesc în PCRM, iar mîine vor pleca, ca și colegii lor, la PDM”, spune liderul PPDA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?