X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Năstase: Țîcu s-a alăturat echipei de personalități corupte (VIDEO)

24 oct. 2020,, 14:30   Politică
10233 3

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de președinte al Moldovei Octavian Țîcu, care părăsise anterior fracțiunea parlamentară Platforma DA, s-a alăturat echipei de personalități corupte.

Această declarație a fost făcută de Vasile Năstase, deputat al fracțiunii Platforma DA, în cadrul unei emisiuni TV, relatează Noi.md.

„A plecat, a făcut o declarație .. Apoi a mers la Anatol Șalaru și la alte personalități corupte, de exemplu, Iurie Topală, fost șef al Căilor Ferate din Moldova ... Cîte furturi au fost acolo și așa mai departe. Căutați pe Internet și aflați unde, din păcate, a plecat Octavian Țîcu”, a menționat Vasile Năstase.
Apreciind declarațiile lui Octavian Țîcu că Partidul Unității Naționale condus de el se bucură de sprijinul fostului președinte al României Traian Băsescu, Vasile Năstase a remarcat că Băsescu nu va vota aici, Băsescu este votat în România.

„Aici va vota electoratul din Moldova, iar cei care mizează pe ... Avem relații foarte bune, excelente cu România, Președintele și Prim-ministrul român”, a declarat deputatul fracțiunii Platformei DA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?