X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Năstase spune cînd va fi anunţat candidatul PPDA la alegerile locale

1 mar. 2018,, 09:20   Politică
3445 2

În cadrul unei emisuni de la postul de televiziune TVC21, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunţat că partidul pe care îl conduce va avea un candidat la alegerile locale anticipate din municipiul Chișinău.

Totodată, Năstase a menționat că a cerut deja sprijinul celor din Partidul Acțiune și Solidaritate la acest capitol, specificînd însă că, deocamdată, nu a primit un răspuns în acest sens, notează Noi.md.

„Noi considerăm că în momentul de față avem nevoie de un candidat puternic pentru primărie, un candidat care ar întruni mai multe calități, inclusiv un bun profesionist, dar și un lider politic capabil să cîștige în fața lui Plahotniuc şi Dodon”, a declarat președintele PPDA în cadrul emisiunii.

Cine mai exact va fi candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la alegerile locale se va cunoaşte sîmbătă, 3 martie, după ședința Consiliului politic național al formațiunii.

Andrei Năstase mai spune că scrutinul municipal este o bună oportunitate antioligarhică de a pune bazele unei alternative la puterea centrală printr-o victorie la aceste alegeri locale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?