X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nastase și Sandu îl atacă pe Șor

31 aug. 2018,, 10:45   Politică
8910 14

După ce Șor a cerut liderilor PAS și DA să-și ceară scuze de la bătrînii prezenți la protestul organizat de partidul Șor din 26 august și să nu facă presiuni asupra organelor de drept, cei doi au venit cu o reacție.

Sandu a spus că va insista ca organele de drept să lucreze, iar Năstase a adăugat că ei își doresc o justiție liberă, precizînd că declarațiile primarului de Orhei sînt niște falsuri.

„Noi vom insista pînă la capăt ca instituțiile, organele de drept din R. Moldova și într-o anumită măsură, unde este posibil, organele de drept internaționale, europene, să-și facă treabă, așa încît toți cei care se fac vinovați de hoții, de furturi să răspundă, banii lor să fie sechestrați și întorși în bugetul țării ca ei să ajungă la cetățeni”, a declarat Maia Sandu.

Andrei Năstase a menționat că declarațiile lui Șor sînt inepții, și sînt făcute în lipsa unor argumente și a unui mesaj coerent împotriva Mișcării de rezistență din Republica Moldova, precizînd că în cazul lui Ilan Șor este o decizie de condamnare a primei instanțe.

Politicianul a mai spus că mesajele lui Șor sînt false. „Unul dintre ele a fost faptul că vrem să-i închidem magazinele sociale. Este un fals. Un alt fals este precum că, noi am face presiuni asupra justiției”, a declarat Năstase.


Amintim că, la data de 26 august în Piața Marii Adunări Naționale au avut loc două proteste, unul organizat de partidul Șor, iar altul de Mișcarea Națională de Rezistență ACUM. Participanților la protestul lui Șor li s-a oferit gratuit o masă și produse alimentare, în timp ce aceștia părăseau PMAN, simpatizații ACUM i-au numit trădători afirmînd că se vînd pentru o bucată de pîine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?