X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase: Sandu acționează după principiul ”Cu cît este mai rău - cu atît mai bine”

25 iun. 2020,, 18:00   Politică
4620 3

Liderul partidului "Platforma DA", Andrei Năstase, consideră că președintele Partidului "Acțiune și Solidaritate" (PAS), Maia Sandu face parte dintre acei politicieni, care acționează după principiul: "Cu cît mai rău, cu atît mai bine".

El a declarat desrpe aceasta în cadrul unei emisiuni televizate, transmite infotag.md.

"Aceștia sînt așa niște politicieni care, dacă le convine, pot vota împreună cu Dodon, cu Plahotniuc - cu oricine. Maia Sandu a făcut acest lucru în 2019, cînd dorea foarte mult să devină prim-ministru. PAS s-a înțeles cu socialiștii, a cedat funcția de președinte al Parlamentului Zinaidei Greceanîi. Pe noi ne-au pus în fața faptelor, am aflat despre decizia PAS din presă. I-am susținut pe colegii mei de la PAS, nu i-am trimis să caute voturi la socialiști. Am făcut-o pentru a păstra unitatea. Atunci am înaintat o serie de condiții: să dezvoltăm un parteneriat strategic cu UE, România, SUA, să păstrăm vectorul european, să desfășurăm reforme, să luptăm împotriva corupției. Dar am mers împreună. Iar acum colegii de la PAS nu vor să ne susțină", a spus Andrei Năstase.

El și-a exprimat nemulțumirea și în legătură cu faptul că Maia Sandu în noiembrie 2019 nu a coordonat cu el demisia guvernului său.
"Ne-au pus din nou în fața faptei. Iar guvernul nu trebuia să demisioneze. Dacă ar fi rezistat încă două-trei luni, am fi putut obține rezultate bune. Mai ales în ceea ce privește lupta cu corupția", a declarat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?