X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase s-a gîndit anterior să demisioneze de la șefia Platformei DA

10 dec. 2020,, 08:32   Politică
6275 2

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-ar fi gîndit în 2016, în urma alegerilor prezidențiale, să demisioneze din funcția de președinte al formațiunii.

Declarații în acest sens au fost făcute de către Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, notează IPN.

„Au fost niște momente în care am analizat și m-am gîndit, dacă problemă sînt eu. Am făcut niște analize, am consultat sociologi, specialiștii și mi-au spus: Andrei, a fost un val, un val care va trece. Acum nu ar trebui să iei niște decizii foarte pripite”, a declarat liderul Platformei DA.

Totodată, în prezent, în urma înfrîngerii pe care a suferit-o la alegerile prezidențiale din noiembrie, Andrei Năstase susține că nu are motive pentru a-și prezenta demisia de la șefia formațiunii

„Atîta timp cat am sprijinul partidului, atîta timp cat nu am furat, nu am mințit, nu mi-am bătut Joc de oameni, am slujit statul din care fac parte, am pus și eu umărul la eliberarea acestui stat de un criminal cum este Plahotniuc, am adus un pic de libertate aici, am familia alături de mine, sîntem cu toții acasă, nu am motive pentru un asemenea demers”, a adăugat Andrei Năstase.

În același timp, Andrei Năstase afirmă că, în prezent, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr lucrează la un plan de resetare a formațiunii.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, după numărarea a 100% din sufragii în turul I al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2020, Andrei Năstase a obținut 43.924 de voturi, adică 3,26%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?