X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Năstase: „Platforma DA nu a rupt microfoane și nu a aruncat cu apă”

16 dec. 2020,, 11:30   Politică
3120 0

Platforma DA se disociază de protestul celor de la PAS care au urcat în prezidiul Parlamentului și au rupt microfoane și au aruncat cu apă, declară Andrei Năstase în cadrul unei emisiuni TV, comunică Noi.md.

Năstase spune că partidul la șefia căruia se află se comportă cît se poate de corect și nu vrea ca deputații platformei DA să fie confundați cu alții.

„Platforma DA mereu a fost prezentă la ședințele Parlamentului. Felul în care s-a manifestat Platforma DA aș vrea să nu fie confundat cu alți deputați. Pentru că atunci cînd se face ceva bun, sîntem aliații cuiva, cînd se face ceva rău - sîntem toți la hurtă. Platforma DA nu a rupt microfoane, nu a aruncat cu apă, s-a comportat foarte civilizat, democratic și cît se poate de corect în Parlamentul R. Moldova. Fie că au stat fiecare în banca lui, fie că au ieșit la tribună să vorbească, fie că au ieșit să blocheze tribuna sau să protesteze, au procedat în cel mai frumos mod democratic. Păcat că în R. Moldova de 30 de ani impunitatea s-a transformat în politică de stat și nimeni nu răspunde pentru nimic. ”, a declarat Năstase.

De precizat că la una din ședințele Parlamentului de la începutul acestei luni, șeful fracțiunii PAS din Parlament a aruncat cu apă din prezidiu spre președintele comisiei juridice, iar un alt deputat PAS a rupt cîteva microfoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?