Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Nastase, obligat sa îi plătească lui Ceban 1 leu

12 dec. 2018,, 13:38   Politică
2649 2

Judecatoria Chișinau a emis o hotărîre pe 10 decembrie prin care îl obligă pe Andrei Năstase să achite un prejudiciu moral în mărime de un leu și să dezmintă o declarație făcută la adresa lui Ion Ceban în cadrul campaniei electorale pentru primăria Chișinau, scrie ZdG.md citat de Noi.md.

Potrivit hotărîrii, instanţa a admis cererea de chemare în judecată depusă de avocatul lui Ion Ceban cu privire la repararea prejudiciului moral în urma unor declaraţii făcute de Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Eu vreau să fiu primar” din 11 mai 2018. Emisiunea a fost moderată de Lorena Bogza, care i-a avut drept invitaţi pe candidaţii la şefia Primăriei: Andrei Năstase, Ion Ceban şi Alexandr Roşco.

Instanţa a stabilit că următoarea declaraţie făcută de Andrei Năstase este defăimătoare: „Nu, că vorbiţi este ok, ce aţi făcut, ce aţi reuşit?(n.r.– cu referire la gestionarea patrimoniului municipal) Pentru că, atunci cînd a trebuit în 2016 să votaţi, cu toţii, într-o unanimitate, înstrăinarea unor imense loturi de pămînt din Chişinău”.

Afirmaţiile lui Andrei Năstase pot fi urmărire începînd cu minutul 19.37 al emisiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?