X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase nu exclude că va candida din nou la șefia Platformei DA

16 iul. 2021,, 14:50   Politică
2618 2

Andrei Năstase nu exclude că va candida din nou la șefia partidului Platformei Demnitate și Adevăr în cadrul Congresului partidului, care va avea loc la toamnă.

În cadrul unei emisiuni televizate de la N4, Năstase a declarat că, pînă la congresul din 5 septembrie, ceea ce-și propune, alături de ceilalți membri ai partidului, este să reseteze Platforma Demnitate și Adevăr și să atragă mai multă lume.

„Sîntem în căutare de noi soluții pentru a transmite mai bine mesajele, decît am făcut-o pînă acum și de a le face și mai clare decît pînă în momentul de față. Ceea ce ne preocupă acum pe noi este mai puțin important care va fi conducerea Platformei DA. Ceea ce ne preocupă, este cum vă arăta Platforma DA de pînă la 5 septembrie, cînd se va produce congresul”, a declarat Andrei Năstase.

Întrebat direct dacă și-ar dori să revină la șefia PPDA, Năstase a spus că: „totul este posibil și niciodată să nu spui niciodată”.

Cît despre rezultatul obținut în urma alegerilor parlamentare aniticipate, fostul lider al Platformei DA a menționat: „A fost un val, pentru noi - ucigaș. Sper că este un val al schimbărilor, nu doar al schimbării guvernării, ci și a schimbării în bine a lucrurilor în R. Moldova, dar asta o vom vedea cît se poate de curînd”.


„Noi ne dorim din tot sufletul ca ceea ce am început în stradă, am continuat în parlamentul R. Moldova, să fie dus la bun sfîrșit de cei care au, astăzi, 63 de mandate în parlament”, a conchis Năstase.

La data de 13 iulie, întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr, președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Pînă la alegerea noii conduceri a partidului, interimatul funcției de președinte al partidului va fi exercitat de către vicepreședintele Dinu Plîngău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?