X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Năstase nu cedează: Îi cere repetat Maiei Sandu să se retragă din cursa electorală

15 oct. 2020,, 11:42   Politică
4095 4

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, vine cu un apel repetat la adresa președintei PAS, Maia Sandu, de a se retrage din cursa prezidențială, în favoarea sa.

Năstase afirmă că cele două formațiuni trebuie să-și unească forțele în cadrul blocului ACUM și să participe la aceste alegeri cu un candidat comun.

„Îi propunem doamnei Maia Sandu: revenirea PAS în cadrul Blocului ACUM în vederea consolidării forțelor pro-europene, stabilirea unei liste comune pentru alegerile parlamentare anticipate. Îi solicit doamnei Maia Sandu să pună preț cu adevărat pe cauza noastră națională și să renunțe la cursa electorală pe care, conform tuturor analizelor sociologice, nu o poate cîștiga în fața lui Igor Dodon”, se arată în mesajul lui Năstase.

Politicianul și-a mai anunțat angajamentul ca după cîștigarea alegerilor prezidențiale, să constituie o majoritate parlamentară cu desemnarea Maiei Sandu în una din funcțiile centrale ale statului.

„Apelul nostru către doamna Sandu este respectuos, corect, sincer și angajant și îmi doresc să fie anume așa înțeles atît de candidatul PAS, cît și de către toți simpatizanții domniei sale”, se mai arată în declarație.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?