X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Năstase, mesaj către tineri: "Alege Moldova de mîine"

28 oct. 2020,, 10:10   Politică
3733 3

Liderul Plaftormei DA, Andrei Năstase, a venit cu un apel la adresa tinerilor, în care i-a îndemnat să participe duminică la vot.

"Cuvintele nu mă pot ajuta să vă explic cît de mult contează votul vostru în acest an de grație care va marca în mod esențial viitorul Moldovei. După atîtea și atîtea dezamăgiri la care ați fost supuși, înțeleg foarte bine că unii dintre voi nu vor să mai audă de politică. Cu toate acestea, știm cu toții că vinovați de ceea ce se întîmplă de atîta vreme aici, acasă, sînt tocmai politicienii despre care aveți o părere atît de proastă. Este un cerc vicios din care acum avem ocazia să ieșim", se arată în mesaj.

Politicianul a declarat că va continua să fie de partea adevărului și dreptății.

"Eu sînt un om simplu, deloc complicat. Pentru mine, albul este alb, iar negrul este negru. Minciuna este o crimă, cuvîntul încălcat - trădare, iar adevărul reprezintă esența tuturor lucrurilor. Iată de ce am curajul să-ți scriu și să încerc să te conving să te alături celor care știu ce trebuie să facem ca să avem o țară „ca afară”.(...) Știu, știu că îți pasă. ", a menționat liderul Platformei DA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?