X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Năstase: "Maia Sandu poate miza pe noi”

19 ian. 2021,, 08:27   Politică
6566 5

Platforma Demnitate și Adevăr (Platforma DA) anunță repetat că este gata să asigure conducerea unui Guvern de tranziție, pentru că, potrivit liderului Platformei DA, Andrei Năstase, pînă la declanșarea alegerilor parlamentare anticipate țara trebuie guvernată corect de un Guvern de tranziție.

Declarațiile au fost făcute luni, 18 ianuarie, de către liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la Tv8.

Potrivit lui Andrei Năstase, Platforma DA pledează pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Andrei Năstase, lider Platforma DA: „Înainte de alegeri parlamentare anticipate, oamenii își doresc să aibă ce să pună pe masă, să aibă salarii mai bune. Platforma DA militează pentru alegeri parlamentare anticipate cît mai curînd și cît mai bine organizate. Pînă la anticipate, țara trebuie guvernată corect. Maia Sandu poate miza pe noi. Platforma DA este gata să își asume guvernarea. Platforma DA poate livra și numele unui premier în condiții de criză. Am fost destul de explicit, unde-i lege, nu-i tocmeală. Rigorile Constituției trebuie puse în aplicare. Un verdict predictibil al Curții Constituționale. Așa că o să vedem, nu sîntem noi cei care să venim cu soluții. ”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?