Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Năstase, întrebat dacă va pleca din Moldova: Nu sînteți în stare să înțelegeți

5 noi. 2019,, 10:25   Politică
9336 3

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andre Năstase, spune că nu va pleca din R. Moldova, după ce a pierdut alegerile din Chișinău în favoarea socialiștilor.

„Mi-i drag atît de mult acest pămînt, mi-e dragă atît de mult această țară, orașul ăsta, nu vă închipuiți.... nu aveți cum, nu sînteți în stare să înțelegeți cît de mult mi-i drag acest popor. Iată de ce, în 2015, cu riscul de a-mi pierde familia, libertatea, de a-mi pierde viața, m-am întors să lupt pînă la capăt. Și va continua această luptă”, a declarat astăzi Năstase, într-o conferință de presă.

Amintim că, în timpul campaniei electorale pentru funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase a spus că va pleca din R. Moldova, dacă la conducerea capitalei vor veni socialiștii.

„Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpînire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decît să revin la orice minister. Pentru că ştiu ce se va întîmpla – ne vom prăbuşi”, a declarat Andrei Năstase pe 17 octombrie curent, la o întrevedere electorală.

Astăzi, Năstase a declarat că se întoarce la conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru a continua acolo reformele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?