Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Năstase, întrebat dacă se vrea în Parlament, candidînd în circumscripția Hîncești

6 dec. 2019,, 21:03   Politică
3914 0

Liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, evită să spună dacă și-ar dori să candideze în circumscripția nr. 38 de la Hîncești, unde vor avea loc alegeri parlamentare noi.

Asta după ce democratul Alexandru Botnari a renunțat la mandatul de deputat și de membru de partid. Totuși, Năstase spune că subiectul este analizat în cadrul PPDA.

„Este un subiect pe care orice partid îl analizează, în momentul cînd am venit la emisiune, colegii mei au rămas să discute inclusiv acest subiect la biroul politic al PPDA. O să vă spun un răspuns după ce o să-l aflu. Personal, v-am spus care este preocuparea mea – este consolidarea partidului”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, transmite Noi.md cu referire la Agora.

Întrebat dacă și-ar dori să revină în Parlament, liderul PPDA a evitat să răspundă, menționînd că nu asta este preocuparea lui. „Personal, îmi doresc foarte mult ca actuala guvernare să fie dată jos. sînt preocupat de partid, fiindcă democrația se face cu partide, nu cu persoane aparte”, a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?