Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

Năstase îndeamnă guvernarea să recurgă la dialog cu întreaga societate

21 iun. 15:30   Politică
2216

Fondatorul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, spune că la ora actuală e nevoie de un dialog larg naţional cu societatea civilă şi toate partidele politice. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

Năstase îndeamnă deputații PAS, dar și prim-ministra țării să „renunțe la autoizolare și să recurgă la dialog cu întreaga societate”.

„R. Moldova este a cetățenilor și nu-i poate aparține patru ani Maiei Sandu, alți patru ani lui Igor Dodon sau opt lui Voronin. RM trebuie să rămînă în permanență a cetățenilor. Marea noastră greșeală este că noi din patru în patru ani o tot dăm în comodat, pe degeaba. O tratează ca pe o feudă tot felul de parveniți.

Cei de la guvernare dacă nu renunță la autoizolare, nu recurg la dialog, întîi de toate cu societatea civilă, cu mediul de experți, cu partidele politice, dar nu cu cele care sînt ascultătoare, nu cu acelea folosite de Maia Sandu și PAS-ul în campaniile electorale trecute ca și spoileri pentru a mă ataca pe mine și pe Platforma DA, dar cu toate partidele. În primul rînd, ar trebuie să discute cu Platforma Demnitate și Adevăr, pentru că datorită nouă ei au ajuns acolo”, a declarat Andrei Năstase.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав