Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Năstase: Iaralov e după Plahotniuc, cel care are dublă identitate

13 dec. 2019,, 09:18   Politică
3741 0

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a confirmat că Serghei Iaralov este cea de-a doua persoană după Vlad Plahotniuc care are identitate dublă.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Cabinetul din umbră de la Jurnal TV.

Fiind întrebat dacă mai sînt deputaţi din Partidul Democrat care ar avea identitate dublă, Năstase l-a numit doar pe Iaralov, care nu e deputat şi a spus că nu poate da mai multe informaţii pentru că ar putea periclita o anumită anchetă dacă ar face acest lucru.

„sînt foarte mulţi. Aceste proceduri sînt permisive în diferite cazuri, pentru agenţi, dar nu avea ce căuta acolo Plahotniuc, din punctul meu de vedere. Iată de ce, într-un anumit moment, cînd s-au acumulat probele necesare, s-a intentat dosar penal. Lăsaţi-mă să mă opresc la Iaralov, care nu este deputat”, a spus Năstase, transmite Noi.md cu referire la Tvr.md.

Liderul PPDA a mai declarat că era la minister cînd a „cotrobăit” prin documente şi a aflat de a doua identitate a lui Plahotniuc.


Amintim că, ex-preşedintele Comisiei parlamentare securitate naţională, apărare şi ordine publică, Chiril Moţpan, a anunţat că fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc deţine dublă identitate în Republica Moldova. El afirmă că fostul lider democrat ar avea documente cu imaginea lui, dar cu alte nume, prenume, data naşterii, reşedinţa. Potrivit lui Chiril Moţpan, documentul ar fi fost obţinut cînd în funcţia de director al Agenţiei Servicii Publice era Serghei Răilean, care ar fi finul de cununie al actualului preşedinte al PDM, Pavel Filip.

Şi Chiril Moţpan a anunţat anterior că democratul Serghei Iaralov are două identităţi moldoveneşti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?