Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Năstase: Filat nu face parte din sfera preocupărilor și intereselor mele

17 dec. 2019,, 18:52   Politică
7844 1

Fostul ministru al Afacerilor Interne Andrei Năstase a comunicat că „nu a fost implicat în eliberarea lui Vlad Filat”.

„Am mai spus că Filat nu face parte din sfera preocupărilor și intereselor mele. Eu consider că el este o parte a trecutului Republicii Moldova, mai corect, a trecutului mafiot al Moldovei”, a declarat Năstase în cadrul unui interviu pentru europaliberă.org.

Fiind întrebat de ce nu a fost respins așa-numitul recurs compensatoriu, liderul PPDA a menționat că „nu se poate spune că opoziția și precedenta guvernare ar avea vreo legătură cu această normă a legii”.

„Această prevedere funcționează de foarte mult timp. Mai mult, o astfel de normă există în întreaga lume. Este necesar să se revadă procedura, modul de aplicare a acesteia: dacă aceasta este aplicată în mod egal pentru toți sau selectiv pentru cei aleși, cum s-ar spune, ca în cazul lui Filat”, a adăugat Năstase.

Reamintim că la 3 decembrie fostul lider al PLDM a fost eliberat din penitenciar. Hotărîrea a fost adoptată de Judecătoria Chișinău oficiul Ciocana. Vlad Filat a ispășit două treimi din pedeapsă, fiind eliberat condiționat înainte de termen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?