Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase evită să răspundă dacă PAS și PPDA vor avea un candidat comun la Hîncești

16 ian. 2020,, 09:30   Politică
2969 0

Platforma DA încă nu a decis dacă va înaina propriul candidat sau va fi din partea Blocului ACUM ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor parlamentare în circumscripția Hîncești, ce se vor desfășura la data de 15 martie 2020.

„Ar fi bine să facem un exercițiu de consolidare, coagularea forțelor democratice, reformatoare din Republica Moldova, astfel încât să putem câștiga”, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

În acest sens, fostul ministru de Interne a reiterat că persoana nominalizată va fi din partea forțelor democratice, evitând să menționeze dacă va fi înaintat de Blocul ACUM, în contextul în care PAS și PPDA sunt în procesul de discuții.

„E important să dăm un semnal, în perspectiva prezidențialelor, că avem capacitatea să învingem oponentul nostru principal - PSRM”, a mai adăugat Năstase.

De menționat că în câteva zile Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) își va anunța candidatul în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripția Hîncești. Despre aceasta a anunțat Maia Sandu menționând că PAS discută cu Platforma DA în vederea nominalizării unui candidat comun.


Amintim că Platforma Demnitate şi Adevăr a făcut ieri un apel „către toate forţele veritabil democratice reprezentative din Republica Moldova de a-şi consolida eforturile şi de a identifica şi participa la următoarele alegeri prezidenţiale cu un singur candidat comun, neafiliat politic”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?