X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Năstase: "Eu nu am renunțat la cuvintele mele, spre deosebire de Maia Sandu"

7 sep. 2020,, 11:30   Politică
3024 7

Președintele Partidului Platforma Demnitate și adevăr (DA), Andrei Năstase, consideră absurd declarația că participarea sa la alegerile prezidențiale este în avantajul actualului șef al statului, Igor Dodon, pentru a lua voturile de la liderul PAS, Maia Sandu, și menționează că, spre deosebire de aceasta, el nu a renunțat la cuvintele sale, a susținut-o pe Maia Sandu la alegerile din 2016, iar ea a uitat de promisiunea sa făcută în iunie 2019, de a-l susține pe Andrei Năstase în calitate de candidat unic din parte partidelor de dreapta în alegerile prezidențiale.

Declarația a fost făcută de Andrei Năstase în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la postul de televiziune TVC-21, transmite Noi.md.

"Dacă în 2016 nu mi s-ar fi pus piedice să particip la acele alegeri, ar fi putut fi alte rezultate. Nu am spus niciodată că participarea la alegerile prezidențiale din 2016 a Maiei Sandu este în avantajul lui Dodon. Dimpotrivă, am ajutat, am lucrat pentru ca Sandu să cîștige. Nu am decis să renunț la cuvîntul meu. Nu am renunțat la cuvîntul meu. Am convenit cu Sandu în iunie 2019 că vom merge cu un candidat unic în alegerile prezidențiale. Ea devine premier și îl va susține pe Andrei Năstase în alegerile prezidențiale. Și acum trebuie să aud de la unii analiști, politicieni că participarea mea la alegeri este în avantajul lui Dodon. Dar asta este cel mai ușor lucru. A pus ștampila și du-te mai departe. Nu, băieți, haideți să vorbim și să arătăm cine am fost pînă acum și ce am făcut în ultimii 10 ani, pentru că la alegeri pot participa persoane care au trăit în țară timp de 10 ani. Unde ați fost cînd s-au furat miliardele. Eu știu unde am fost. Iar ei unde au fost? Este vorba despre toți ceilalți candidați la președinție. Pentru mine nu contează rezultatul, trebuie să spun oamenilor adevărul. Lasă ei să le spună unde au fost, cînd în Moldova au fost spălate 30 de miliarde de dolari, iar din bănci s-au furat miliarde și au furat toți ", a subliniat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?