X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Năstase: Orice fel de estimare a rezultatului acestor alegeri este inoportună

20 oct. 2019,, 21:37   Politică
3073 0

Candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, a oferit primele declarații după închiderea secțiilor de vot. Politicianul le-a mulțumit tuturor cetățenilor din Chișinău, suburbii dar și din afara țării care și-au exercitat astăzi dreptul la vot.

„Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles cît de important este să ne asumăm capitala și viitorul acesteia. Prezența la vot în municipiul Chișinău a fost mai mare decît la alegerile precedente din capitală. Aceste alegeri s-au derulat în condiții mult mai bune decît cele anterioare, totuși nu au lipsit atacuri murdare atît din interiorul cît și din exteriorul țării”, a declarat candidatul Blocului.

De asemenea, Andrei Năstase a spus că: „Fac un apel către toți observatorii din secțiilor de votare să fie foarte atenți la numărătoarea și la completarea proceselor verbale. Toată lumea urmărește cum putem duce la bun sfîrșit acest scrutin. În acest moment, orice fel de estimare a rezultatului acestor alegeri este inoportună”, a mai spus Andrei Năastase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?