X 
Criza energetică stiri: 1748
Cutremure stiri: 283

Năstase, dezamăgit de rezultatele obținute în unele localități: Cu ce-am greșit?

16 iul. 2021,, 14:30   Politică
2920 3

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, spune că a rămas uimit de rezultatele obținute de formațiunea sa în unele localități în care știa sigur că există un sprijin masiv al populației.

În comuna Trușeni bunăoară, unde politicianul spune că sînt în derulare mai multe proiecte implementate la inițiativa Platformei DA, scorul la alegerile de duminica trecută a fost unul descurajant, comparativ cu rezultatul obținut de PAS.

„Îmi sînt atît de dragi locuitorii din Trușeni, una din localitățiel care foarte bine m-a votat anterior, și pe fratele meu l-au votat. Iată pentru această localitatate, ca și pentru multe altele, noi am făcut niște proiecte. S-au ocupat Nicolae Bulat, Vasile Năstase, vorbim despre un proiect de 250 de milioane de lei, asta am încercat să aducem noi pentru Trușeni. Este bine?

PAS a luat acolo 1000 de voturi, iar Platforma DA a luat 93 de voturi. Cu ce am greșit? Vă întreb cu ce am greșit? Cu nimic! Marele noastră păcat este 1: că nu avem bani să dăm la presă, nu avem televiziunile noastre”, a comentat Năstate în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.

Politicianul a mai menționat că și în alte localități, Platforma DA a luptat pentru ca primăriile locale să beneficieze de sprijin financiar, indiferent de culoarea politică, aceste initiative nu au fost însă apreciate.


„S-ar putea cineva să se supere pe mine, dar tu muncești, faci așa încît toate primăriile fără niciun fel de culoare politică să primească bani, fără să stea cu mîna întinsă, dar în mod firesc, și, oamenii votează altceva”, conchide Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий