X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase despre zvonurile că s-ar fi întîlnit cu Plahotniuc: ”Să îi spuneți să se spînzure”

5 feb. 2022,, 18:48   Politică
18463 2

După ce în spațiul public a apărut informația că Andrei Năstase s-a întîlnit anul trecut cu fugarul Vlad Plahotniuc, cu un comentariu la aceste zvonuri a venit și formatorul Platformei DA, informează Noi.md

Consilierul municipal a rîs cu poftă la auzul acestor zvonuri și a întrebat cine este cel care lansează în spațiul public astfel de zvonuri.

”Nu pot să vă dezvălui cine sînt sursele noastre”, a spus jurnalistul Orugealiev Rustam.

”Dacă există o informație, spuneți-i să se spînzure. Eu am mai auzit că în spațiul public se vorbește că i-am propus și lui Cavcaliuc să rămînă la Ministerul de Interne, sînt aberații”, i-a replicat Andrei Năstase răbufnind în rîs.

Potrivit lui Năstase, cel mai grav este că la noi societatea este hrănită cu zvonuri în timp ce ar trebui să se întrebe cu ce trăiește, ce va pune mîine pe masă copiilor și cu ce își va plăti facturile.


”Iată porcăria care s-o pronunțat aici, cu acest lucru contribuiți la susținerea zvonului. Dacă eu mîine o să merg în Grecia, sau în Israel înseamnă că mă întîlnesc cu Șor. Dar eu nu mai pot să mai merg la Moscova sau la Sankt Petersburg. Noi trăim într-o lume atît de ciudată cînd oamenii sînt atrași la televizoare cu minciuni. O bună parte din oameni mă vedeau un monstru, te băteai cu Plahotniuc, cu Platon și cu Șor. Ei bine eu am o cu totul altă abordare față de oamenii care creează locuri de muncă, contribuie la bugetul statului. Eu niciodată nu am fost răzbunător. Eu am avut încredere în oamenii care credeam că au aceleași principii, aceleași valori”, a mai spus Năstase în cadrul emisiunii online orugeaLIVE.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?