X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Năstase, despre scopul celor care protestează acum în Chișinău

20 sep. 2022,, 14:00   Politică
3933 0

Scopul celor care protestează în ultimele zile, în capitală, este revenirea la putere. Este opinia președintelui fondator al Platformei DA, Andrei Năstase, potrivit căruia guvernarea ar trebui să ia măsuri astfel încît lumea să nu mai fie nevoită să iasă în stradă pentru o sută de lei.

Năstase spune că doar 10 sau 15 persoane dintre cele care protestează în ultimele zile nu-și doresc nimic altceva decât să revină la putere, restul însă vin pentru a cîștiga un ban, neavînd condiții de viață bune.

„Noi știm foarte bine ce vrea Șor, Plahotniuc și toți cei care s-au aliat în momentul de față. Noi înțelegem că ei vor să revină la putere. Doar 10-15 oameni care au protestat vor să revină la putere, dar ceilalți 6 mii vor și ei să revină la putere? Cei de la guernare ar trebui să facă în așa fel încît oamenii să nu accepte acei 100 de lei achitați pentru a veni la proteste și să spună: „Mie mi-e atît de bine în țara mea, am o pensie bună, un salariu bun, am totul la îndemînă. De ce ar trebui să-mi dai 100 lei ca să ies acolo?””, declară Năstase în cadrul unei emisiuni televizate.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?