Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Năstase, despre moțiunea de cenzură: S-au dat cu părerea și cine poate, și cine nu poate

22 iul. 2020,, 08:28   Politică
3599 3

În urma eșecului privind demiterea Guvernului Ion Chicu, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, formațiune care a inițiat moțiunea de cenzură, afirmă că „s-a pierdut foarte mult timp pentru discuții, în loc și să ne concentrăm pe solidaritate, pe acțiune, să ne concentrăm pe acumulare de sprijin pentru această moțiune”.

Declarațiile liderului Platforma DA Andrei Năstase au fost făcute în platoul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8, scrie ipn.md

Chiar și în acest sens, președintele Platformei Da a menționat că moțiunea de cezură a avut drept scop să scoată la suprafață problemele cu care actuala guvernare nu se descurcă.

„Platforma Demnitate și Adevăr a făcut exact ceea ce trebuia să facă în calitatea sa de opoziție parlamentară, în calitate de deputați trimiși acolo de către oameni ca să facă dreptate, ca să facă oamenilor o viață mai bună, să se bată cu nedreptățile, să se bată cu inegalitățile, mai ales cu cele săvîrșite de guvernare. Asta a făcut Platforma Demnitate și Adevăr. Din păcate, această moțiune de cenzură a fost discutată foarte mult în societatea noastră. S-au dat cu părerea și cine poate, și cine nu poate și cine trebuie, și cine nu trebuie, toată lumea. Dar așa este într-o societate democratică”.

Andrei Năstase a precizat că moțiunea de cenzură nu a fost o tactică prin care să acapareze teren politic, ci și-a dorit cu adevărat ca actualul Guvern să fie înlocuit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?