X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Năstase despre Maia Sandu: Adevărații parteneri sînt cei de cursă lungă

3 iun. 2020,, 08:45   Politică
3393 2

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi bate din nou obrazul colegei sale din PAS, Maia Sandu.

Într-un interviu acordat portalului Tribuna, Năstase susține că Sandu ar fi preocupată mai mult de propria persoană, decît de interesul public.

„Partenerii adevărați nu se folosesc unul de celălalt, sînt asumați, nu acceptă jumătăți de măsură, își respectă cuvîntul și reputația și nu cer unul celuilalt decît ceea ce cel care cere a făcut deja, a dat deja. Partenerii adevărați sînt cei de cursă lungă, asumați 100% unei cauze mai importante decît propria lor persoană, mai nobilă decît măruntele, dar înțelesele lor orgolii. Într-un parteneriat adevărat construiești împreună alături de celălalt și nu tranzacționezi încredere în favoarea ta sau al terților, doar de dragul meschinelor reușite personale”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că și anterior liderul PPDA a confirmat relațiile tensionate cu cei din Partidul Acțiune şi Solidaritate. Andrei Năstase a declarant recent, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV Chișinău, că Maia Sandu nu îi răspunde nici la telefon.

„Am făcut cîteva tentative să comunic cu Maia Sandu, i-am dat şi un telefon, dar dacă nu s-a răspuns, nu s-a răspuns, nu facem din asta o tragedie”, a declarat liderul PPDA. „M-aş fi bucurat ca astăzi să fi funcționat ca un bloc unit, aşa cum am lucrat de-a lungul timpului. Din păcate, după ce am acces în Parlament, colegii noştri de la PAS au decis să meargă separat”, a precizat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?